Fakturaløsninger

Uansett om du ønsker alle målere på én faktura, å motta fakturaen elektronisk, som pdf, månedlig eller kvartalsvis – vi finner løsningen som passer best for deg.

Samlefaktura

Vi samfakturerer nettleie og strøm for alle våre kunder, dersom annet ikke er avtalt. Om du har tre strømmålere eller flere, kan du i tillegg få alle dine målere på en samlefaktura. Det betyr at bilagsmengden kan reduseres betraktelig og du kan spare både tid og penger. Færre bilag – bedre kontroll.

 

Faktura på e-post

Du kan motta våre fakturaer via e-post som et pdf- vedlegg. Fakturaen blir dermed helt gebyrfri, samtidig som du får fakturaen tilsendt raskere og mer miljøvennlig. I tillegg sparer du tid på eventuell scanning av dokumenter. Løsningen kan benyttes av kunder både med og uten samlefaktura.

 

Elektronisk filfakturering

Kunden vil få tilsendt en fil som inneholder betalingsinformasjon. For å ha en slik løsning bør kunden ha en leverandør som kan håndtere og lese inn filen. Hvis kunden ønsker å motta fil uten en tredjepart, kan Elkraft oversende en standart E2B- fil som kunden selv må håndtere. Elkraft bruker i dag Logiq som en tredjepart for håndtering av elektronisk fakturering, og de bistår med å tilrettelegge for det filformatet kundene våre måtte ønske. Ta kontakt med økonomiavdelingen vår ved å sende e-post til okonomi@elkraft.no for videre informasjon og bestilling.

Vi kan hjelpe deg på telefon 67 97 08 05 mellom 08.00-16.00 eller kontakt oss i skjemaet under.

  Bli kontaktet
  Close

   Min bedrift
   Om avtalen

   Elkraft forvaltning 3 år har spart kunder av Norian for strømkostnader på ca 12% i 2021 og 20% i 2022.

   Vi tilbyr forvaltningsavtalen til alle kunder av Norian med et påslag på kun 0,5 øre/kWh.

   Månedlig forbruksrapport sendes fra Elkraft energiweb (EOS).

    Vår informasjon
     Min bedrift
      Min YX stasjon
      Du vil bli tilsendt en forvaltningsavtale for signering

        Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.

         Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg for en uforpliktende samtale.