Solkraft

Solkraft er en miljøvennlig og bærekraftig energikilde, som er tilgjengelig for alle. Vi kan bistå din bedrift med løsninger på egenproduksjon og handel av solkraft.

Klimaet i Norge sammen med en stor teknologisk utvikling har gjort at stadig flere undersøker mulighetene for å installere solceller på sine bygg. Det krever små bygningsmessige endringer å gå til anskaffelser av solceller ettersom de blir montert på taket av bygningene hvor det er mye areal som vanligvis ikke er i bruk.

Ved å produsere sin egne strøm reduseres energikostnadene til bygget for hver selvproduserte kWh. I tillegg vil strømmen være helt utslippsfri fra produksjon til bruk ettersom det ikke er store avstander strømmen må fraktes før den blir brukt, kortreist. Produserer anlegget mer strøm enn byggingen bruker, vil denne strømmen gå ut på strømnettet.

Det er mange hensyn som vurderes når man planlegger for et solcelleanlegg. Både plassering, størrelse og utforming påvirker produksjonen både i negativ og positiv retning. Elkraft AS har god kjennskap og kunnskap om solceller og bistår i dag sine kunder med råd og informasjon om hele prosessen fra en tanke til ferdig installasjon av solceller for sine strømkunder. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat rundt dine muligheter for solceller.

Bli kontaktet
Close

  Min bedrift
  Om avtalen

  Elkraft forvaltning 3 år har spart kunder av Norian for strømkostnader på ca 12% i 2021 og 20% i 2022.

  Vi tilbyr forvaltningsavtalen til alle kunder av Norian med et påslag på kun 0,5 øre/kWh.

  Månedlig forbruksrapport sendes fra Elkraft energiweb (EOS).

   Vår informasjon
    Min bedrift
     Min YX stasjon
     Du vil bli tilsendt en forvaltningsavtale for signering

       Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.

        Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg for en uforpliktende samtale.