Om oss

Elkraft bistår bedrifter i Norden med å redusere strømkostnadene. Med Elkraft som strømleverandør sikres bedriften de laveste strømkostnadene og minimal administrasjon. Våre løsninger sparer bedriften for både tid og penger.


Elkraft har erfaring med strømleveranse til bedriftsmarkedet gjennom 30 år. Vår målsetning er å være Nordens beste strømleverandør. Med vår bistand oppnår bedriften besparelser både på pris og forbruk av strøm. Elkraft rådgir kundene på tariffvalg og bruk, måleroppsett og effektovervåking for å redusere nettleiekostnader.

Vi tilbyr samlefakturaer på strøm og nettleie, og bistår med fellesmåling av bygg med direktefakturering til leietagere.

Bærekraft og miljø ligger til grunn for våre råd og tjenester. Vi bistår bedrifter med energimerking og utfører energievaluering av bygninger. Opprinnelsesgaranti kan knyttes til leveransen for å sikre at kundenes strømforbruk kommer fra fornybare energikilder.


Kraft i et større bilde

Elkraft AS ble etablert i 1992 og er i dag en nordisk kraftleverandør med 110 ansatte og omsetningskonsesjon i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selv om Elkraft er store på strøm, er det en annen type kraft som har utviklet selskapet til hva det er i dag. En genuin nysgjerrighet og interesse for hvordan vi kan bruke og forvalte strøm smartere er kimen og drivkraften i selskapets historie. Strøm er fantastisk i seg selv, men for kundene ligger den store forskjellen i hvordan Elkraft jobber med strøm og strømsparing i et større bilde.

Elkraft leverer strøm til bedriftsmarkedet og vår ambisjon er å være Nordens beste strømleverandør. En av grunnene til at Elkraft har oppnådd sin markedsposisjon som strømleverandør er fordi vi har hjulpet bedrifter til å oppnå lavere kostnader og forbruk.

Vi ser på kostnadsbildet ved hele kraftleveransen, ikke bare strømprisen. Elkraft finner besparelser for kundene både på pris og forbruk av strøm. Vår tekniske avdeling foretar også analyser av bedriften, som gir oss et godt bilde på hva som kan forbedres.

 

Strøm skal være enkelt

Elkraft jobber for å være kundens forlengede arm i et komplekst marked. Elkraft tilbyr blant annet samlefakturaer på strøm og nettleie, og fellesmåling på bygg med direktefakturaer til leietagere. Kundene våre skal ikke bare spare strøm og penger, men også verdifull tid.

 

 

Kraft og bærekraft

Vi bistår bedrifter med energiledelse, energimerking og utfører energievaluering av bygninger. Opprinnelsesgaranti knyttes til leveransen for å sikre at strømforbruket kommer fra fornybare energikilder. Elkraft har bred  ingeniørkompetanse, med hovedvekt på besparelser.

 

 

Bli kontaktet
Close

  Min bedrift
  Om avtalen

  Elkraft forvaltning 3 år har spart kunder av Norian for strømkostnader på ca 12% i 2021 og 20% i 2022.

  Vi tilbyr forvaltningsavtalen til alle kunder av Norian med et påslag på kun 0,5 øre/kWh.

  Månedlig forbruksrapport sendes fra Elkraft energiweb (EOS).

   Vår informasjon
    Min bedrift
     Min YX stasjon
     Du vil bli tilsendt en forvaltningsavtale for signering

       Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.

        Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg for en uforpliktende samtale.