ONEPARK AS

“Vi er veldig fornøyd med samarbeidet, og har fått bra oppfølging underveis. Resultater vi har oppnådd så langt ser lovende ut med tanke på å redusere strømkostnader.”

ONEPARK AS er ledende aktør innen parkering i Norge. Kriterier som var viktig for oss da vi valgte strømleverandør var å få en totalleverandør med konkurransedyktige vilkår.

ONEPARK AS ble etablert i 2012 og eies av Indigo Management AS. Vi er et fullservice parkeringsselskap med fokus på innovative kundeløsninger. Vi tilbyr billig parkering i parkeringshus og ordinære parkeringsplasser i Oslo og ellers i Norge samt passering i tradisjonelle bomanlegg ved kameralesing av registreringsskilter. Vi ønsket oss en totalleverandør av strøm; en god rådgiver , noen som kunne se på energioptimalisering, strømleveranse, kontroll av tariffer/avgifter mm og gi oss personlig oppfølging med konkurransedyktige vilkår.

Resultater vi har oppnådd sammen med Elkraft så langt ser lovende ut, blant annet med tanke på  å redusere strømkostnader. De har blant annet hjulpet oss med å avdekke et for høyt strømforbruk på lokasjon, der det ble oppdaget at en annen leietaker benyttet strøm fra oss. Saken ble løst på en ryddig og effektiv måte for alle parter. Vi er fornøyd med samarbeidet, og ser frem til fortsatt godt samarbeid.

Bli kontaktet
Close

  Min bedrift
   Min YX stasjon
   Du vil bli tilsendt en forvaltningsavtale for signering


     Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.

      Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg for en uforpliktende samtale.