SATS Group

“Samarbeidet med Elkraft har gitt oss mer tid til å fokusere på kjernevirksomhet. Det har gitt oss bedre oversikt og kostnadskontroll, og teknisk avdeling har hjulpet oss med å rette opp feil og få ned forbruket på flere av våre sentre.”

SATS Group er Nordens ledende treningssenterkjede og består av SATS, ELIXIA, Fresh Fitness og HiYoga. Da vi skulle velge leverandør var kontroll, oversikt, tett oppfølging og konkurransedyktig pris viktige kriterier.

SATS Group har 250 sentre i Norge, Sverige, Danmark og Finland med ca. 700.000 medlemmer. Vi jobber etter visjonen om å «MAKE PEOPLE HEALTHIER & HAPPIER». Det har vært viktig å ha en felles leverandør som kan tilby mange tjenester til en konkurransedyktig pris, og som hjelper oss slik at vi kan fokusere på vår kjernevirksomhet.

Samarbeidet med Elkraft har vært preget av proaktivitet og åpenhet for å finne løsninger som er gode for oss som kunde. I tillegg til å gi oss mer oversiktlighet har samarbeidet gitt oss bedre kontroll ved implementering av nye avdelinger, bidratt til en god budsjettprosess og ført til reduserte kostnader. Forbruksoppfølgingen (EOS) har vært nyttig, og vi har fått hjelp med oppretting av feil, samt korrekt måling og fordeling av forbruk der hvor vi leier deler av bygget. Vi har også fått bistand i forhold til fjernvarme diskusjoner. Vi har en tett dialog med Elkraft, og samarbeidet har fungert veldig bra i mange år.

Bli kontaktet
Close

  Min bedrift
   Min YX stasjon
   Du vil bli tilsendt en forvaltningsavtale for signering


     Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.

      Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg for en uforpliktende samtale.