Allkopi Netprint

«Deres teknikere klarte å finne ut at strømmåleren på en av våre lokasjoner inkluderte forbruk som ikke var relatert til våre lokaler. Det førte til at vi fikk refundert et betydelig beløp i feilbetalt strøm over lang tid.»

Allkopi Netprint er fremoverlent moderne trykkeri og mediehus som leverer ditt uttrykk på alle nye og tradisjonelle flater. Vi er en storforbruker av strøm i vår produksjon, men hadde liten forståelse av prissetting og hvor vi kunne optimalisere forbruk for å få lavere kostnader.

Allkopi Netprint er Norges største grafiske miljø og våre 15 lokasjoner rommer alt fra designere, fotografer og trykkemaskiner til rammemaskiner, stanser og storformatproduksjon. Vi er tilgjengelige døgnet rundt med vårt online trykkeri Allkopi Netprint 24/7 og vår Profilshop.

I valg av ny leverandør var det viktig å finne en leverandør som kunne gi oss personlig rådgivning og oppfølging, samt gode rapporter over vårt forbruk på de forskjellige lokasjonene. Valget falt på Elkraft AS. Samarbeidet med Elkraft har fungert meget bra, og vi er svært fornøyd med den tette oppfølgingen der de spesielt følger opp at vi oppnår redusert forbruksavgift knyttet opp mot vår bransje. Videre har Elkraft på en overbevisende måte klart å synliggjøre hvor vi har hatt potensiale for innsparing ved at de ved sin ekspertise klarte å se at det var avvik i vårt forbruk.

Bli kontaktet
Close

  Min bedrift
  Om avtalen

  Elkraft forvaltning 3 år har spart kunder av Norian for strømkostnader på ca 12% i 2021 og 20% i 2022.

  Vi tilbyr forvaltningsavtalen til alle kunder av Norian med et påslag på kun 0,5 øre/kWh.

  Månedlig forbruksrapport sendes fra Elkraft energiweb (EOS).

   Vår informasjon
    Min bedrift
     Min YX stasjon
     Du vil bli tilsendt en forvaltningsavtale for signering

       Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.

        Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg for en uforpliktende samtale.