Referanser

Når man vurderer en ny leverandør kan det være fint å sjekke referanser. Her kan du lese om erfaringene noen av våre eksisterende kunder har med oss.

SATS Group

"Samarbeidet med Elkraft har gitt oss mer tid til å fokusere på kjernevirksomhet. Det har gitt oss bedre oversikt og kostnadskontroll, og teknisk avdeling har hjulpet oss med å rette opp feil og få ned forbruket på flere av våre sentre."

SATS Group er Nordens ledende treningssenterkjede og består av SATS, ELIXIA, Fresh Fitness og HiYoga. Da vi skulle velge leverandør var kontroll, oversikt, tett oppfølging og konkurransedyktig pris viktige kriterier.

ONEPARK AS

"Vi er veldig fornøyd med samarbeidet, og har fått bra oppfølging underveis. Resultater vi har oppnådd så langt ser lovende ut med tanke på å redusere strømkostnader."

ONEPARK AS er ledende aktør innen parkering i Norge. Kriterier som var viktig for oss da vi valgte strømleverandør var å få en totalleverandør med konkurransedyktige vilkår.

Allkopi Netprint

"Deres teknikere klarte å finne ut at strømmåleren på en av våre lokasjoner inkluderte forbruk som ikke var relatert til våre lokaler. Det førte til at vi fikk refundert et betydelig beløp i feilbetalt strøm over lang tid."

Allkopi Netprint er fremoverlent moderne trykkeri og mediehus som leverer ditt uttrykk på alle nye og tradisjonelle flater. Vi er en storforbruker av strøm i vår produksjon, men hadde liten forståelse av prissetting og hvor vi kunne optimalisere forbruk for å få lavere kostnader.

Bli kontaktet
Close

  Min bedrift
  Om avtalen

  Elkraft forvaltning 3 år har spart kunder av Norian for strømkostnader på ca 12% i 2021 og 20% i 2022.

  Vi tilbyr forvaltningsavtalen til alle kunder av Norian med et påslag på kun 0,5 øre/kWh.

  Månedlig forbruksrapport sendes fra Elkraft energiweb (EOS).

   Vår informasjon
    Min bedrift
     Min YX stasjon
     Du vil bli tilsendt en forvaltningsavtale for signering

       Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.

        Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg for en uforpliktende samtale.