Energirådgivning

Kunnskap som kutter kostnader.

Kunder av Elkraft har tilgang til vår egen avdeling med energirådgivere, bestående av sivilingeniører, ingeniører og tekniske spesialister. Elkraft ønsker å bidra til at din bedrift får reduserte energikostnader. Hos mange av våre kunder avdekker vi betydelige besparelse.

I tillegg til energibesparelser tilbys det også tjenester innen fakturering og fordeling av kostnader. Vi kan bistå med blant annet samlefaktura, forbruksanalyser, ENØK-rapporter og kartlegging av feil på målere eller andre installasjoner.

Leveransen fra Elkraft inkluderer et energioppfølgingssystem (EOS) som gir full kontroll over strømforbruket. Vårt rådgiverteam bistår også med energimerking av bygg, og tilbyr hjelp til energieffektiviserende tiltak på dine lokaler.

Våre tjenester


Energimerking

Elkraft har lang erfaring innen energivurdering av bygg. Vi benytter avanserte analyseverktøy for å evaluere byggets energibruk. Forskriften om energimerking av bygg trådte i kraft 1. januar 2010. Formålet er å formidle informasjon til markedet vedrørende byggets energitilstand, samt øke bevisstheten om energibruk og valg av energikilde i bygg.

Fellesmåling

Vi har lang erfaring med fordeling av strøm på næringsbygg. Spar tid og penger med fellesmåling. Fellesmåling er spesielt godt egnet i bygg med flere leietakere. Her kan eier ha én hovedmåler, som måler alt strømforbruk i bygget.

Energioppfølging

Med Elkrafts energioppfølgingssystem blir energiledelse enkelt og effektivt. Ved å energimerke bedriftens næringsbygg, kan dere få støtte til å komme i gang med energieffektiviserende tiltak. Dette vil igjen kunne gjøre bygget mer attraktivt.

Reduserte kostnader

I Elkraft ser vi på hele spekteret av strømkostnaden, ikke bare kraftprisen. Ofte finner vi muligheter for betydelige besparelser. Elkrafts solide vekst og markedsposisjon er skapt ved at vi hjelper bedrifter med å oppnå lavere forbruk og kostnader.
Helsesjekk

Bli bevisst på årsaken til bedriftens energikostnader.
Elkraft tilbyr kostnadsfri energikontroll og bistand på energiledelse.

NoCureNoPay

Vi tar ofte oppdrag ut fra no cure, no pay-prinsippet. Vi finner besparelser i de fleste tilfeller, men dersom vi ikke finner noe betaler du heller ingenting!

Bli kontaktet
Close

  Min bedrift
  Om avtalen

  Elkraft forvaltning 3 år har spart kunder av Norian for strømkostnader på ca 12% i 2021 og 20% i 2022.

  Vi tilbyr forvaltningsavtalen til alle kunder av Norian med et påslag på kun 0,5 øre/kWh.

  Månedlig forbruksrapport sendes fra Elkraft energiweb (EOS).

   Vår informasjon
    Min bedrift
     Min YX stasjon
     Du vil bli tilsendt en forvaltningsavtale for signering

       Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg.

        Fyll inn skjemaet, så vil en av våre rådgivere kontakte deg for en uforpliktende samtale.